Partners
Partners

Varför bli en partner

 

Att ingå partnerskap är en av Famatechs nycklar till framgångsrika marknadsföringsstrategier. Partnerskap gör det möjligt för alla att vinna, inklusive kunden.

Famatech inriktar sig på att arbeta i nära samarbete med våra återförsäljare och på så sätt få närvaro på de lokala marknaderna. Vi strävar efter att göra Radmin fullt kompatibel med internationella kundkrav. Vår främsta prioritet är att bedriva affärsverksamhet med företag som har kapacitet att marknadsföra sig effektivt på lokala marknader. Support på flera språk i Remote Administrator (Radmin) byggdes in i systemet ända från början så att våra partners kan distribuera paket på de lokala språken.

Vi har nära samarbete med:

  • Programvarudistributörer.
  • Specialiståterförsäljare.
  • Systemintegrerare.
  • Hjälpcentraler och serviceleverantörer.

Bland våra partners återfinns stora programvarudistributörer som har hundratals egna återförsäljare till små företag som tillhandahåller IT-konsulttjänster och hjälpcentraltjänster. Vårt fokus är att ge våra partners teknisk hjälp och bistå med hjälp i marknadsföring av hög kvalitet. Famatechs åtagande till dig, är att hjälpa dig ge dina kunder en snabb, säker och pålitlig programvara som är lätt att använda.

Tack var åren då vi skaffat oss en svårvunnen erfarenhet kan vi tillhandahålla beprövade, lönsamma partnerskaparrangemang. Om du är leverantör av tjänster eller lösningar och är intresserad av att öka dina vinster per användare eller hastigheten eller säkerheten hos din programvara för nätverkshantering, då är partnerskap med Famatech väl värt att överväga.

Om du vill börja arbeta för oss eller om du bara vill fråga någonting, kontakta en av våra kontochefer på Feedbackformuläret. Vi kan ge dig marknadsföringssupport, information om rabatter och om beställningsförfaranden etc.


Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Alla rättigheter förbehålls.