Lösningar
Lösningar - översikt
Hem och hemmakontor
Små och medelstora företag
Affärsidkande företag
Hjälpcentralleverantörer
För undervisning
Distansarbete
Optimering av affärsprocesser

Optimera affärsprocesser och minska utgifter med Radmin

 

Optimering av affärsprocesser genom Radmin Affärsprocess

Under denna globala kris riskerar många företag att tappa sin svårvunna position om de inte anpassar sig till marknadsförhållanden som förändras snabbt. Optimering av affärsprocesser är en av de effektivaste metoderna för att företag ska behålla sin position och utveckla aktiviteter för att gå om konkurrenterna.

Målet med varje affärsprocessoptimering är att spara tid, pengar och mänskliga resurser. Beroende på företagets storlek kan detta uppnås genom en fullständig eller partiell automatisering av affärsprocesser.

Fullständig automatisering är inte alltid den bästa lösningen eftersom den berör alla avdelningar och förbrukar en ansenlig mängd tillgångar. Partiell automatisering kan å andra sidan minska ett företags utgifter och samtidigt öka effektiviteten i produktionen.

Radmin är ett utmärkt verktyg för att öka effektiviteten hos IT-avdelningar och ett företags produktion med minimala kostnader.

 

Så man kan optimera affärsprocesser och minska utgifter med Radmin

1. Utför systemadministration från en fjärrplats

 • Med Radmin kan systemadministratörer lägga ner mindre tid på att gå till kontoret, samtidigt som anställda slipper lägga ner tid på att vänta på systemadministratörer.
 • En systemadministratör kan betjäna hundratals datorer på fjärrkontor och till och med konfigurera servrar från en fjärrplats.

2. Arbeta från en fjärrplats

 • Anställda kan arbeta på sina kontorsdatorer från hemmet eller ett hotellrum under affärsresor, samtidigt som viktig företagsdata förblir skyddad.
 • Distansarbetare kan arbeta från en fjärrplats var de än befinner sig och allt du behöver är en tiondels kvadratmeter till servern, därför att distansarbetare inte behöver några monitorer, musar eller tangentbord i din företagsbyggnad.

3. Tillhandahålla en fjärrhjälpcentral till anställda och kunder

 • IT-specialister behöver inte besöka sina kunder i hemmet för att lösa deras tekniska problem, vilket sparar tid och resekostnader.

4. Anordna onlinepresentationer och undervisa anställda från en fjärrplats

 • Onlinepresentationer av produkter och tjänster sparar tid och resekostnader,
 • Ni kan utbilda er personal från en fjärrplats utan att de behöver lämna sina kontor,
 • Bandbreddsinställningarna för Radmin är konfigurerbara och kan konfigureras att spara trafik.

5. Övervaka anställdas aktivitet från en fjärrplats


Så kan Radmin öka IT-avdelningarnas effektivitet

IT-personal utför många olika uppgifter som t.ex. systemadministration, hjälpcentral för anställda, upphandling av datorutrustning, support för företagets informationssystem etc. En IT-budget innehåller således utgifter för hårdvara, programvara, internetanvändning, löner, kontorsmöbler, kontorsmaterial och utrymmesanvändning.

En IT-avdelnings lönsamhet beror på dess effektivitet. Genom att använda Radmin reduceras utgifterna och IT-effektiviteten ökar omedelbart.

Därför är Radmin bättre än någon annan programvara för fjärråtkomst

Innan specialister introducerar IT-lösningar för företag gör de grundliga tester. Radmin har otvivelaktigt bevisat att det överträffar alla konkurrentprodukter genom dess:

 • Höghastighetsanslutning. Radmin är det snabbaste systemet för fjärrkontroll på marknaden idag.
 • Säkerhet. Inte en enda hackerincident har förekommit under de 10 år det varit i bruk.
 • Driftsäkerhet. Radmin kraschar aldrig och orsakar aldrig “blåskärmar”.

Därför är Radmin är den populäraste produkten för fjärråtkomst. Ingen annan mjukvara kommer i närheten av Radmin när det gäller de viktigaste affärsmässiga kraven: hastighet, säkerhet och driftssäkerhet.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Alla rättigheter förbehålls.