Lösningar
Lösningar - översikt
Hem och hemmakontor
Små och medelstora företag
Affärsidkande företag
Hjälpcentralleverantörer
För undervisning
Distansarbete
Optimering av affärsprocesser

Lösningar för affärsidkande verksamheter

 
Lösningar för affärsidkande verksamheter

De flesta företag med flera filialer behöver en nätverksadministratör på varje plats. Dessa administratörer har hand om nätverksfunktionen och är helt och hållet ansvariga för allt som händer deras servrar och datorer. De behöver ha tillgång till både sitt avdelningskontor och huvudkontoret såväl som till andra administratörer.

Att kunna utföra hela arbetet från en fjärrplats eliminerar resekostnader vilket gör det arbetseffektivt och tidseffektivt. Möjligheten att fjärrstyra datorer och servrar sparar dessutom tid och pengar och kan bidra till ett företags framgång och ledning på marknaden.


Så kan Radmins programvara för fjärrstyrning bidra till framgång för ert företag:

 
  • IT-proffs kan fjärrstyra vilken stationär dator som helst var som helst genom LAN, WAN eller internet när som helst. Det sparar tid och eliminerar resekostnader.
  • En tekniker kan få fjärråtkomst till en användares dator och åtgärda problem som om han satt framför fjärrdatorn. Detta är ytterst viktigt för företag där alla anställda ständigt interagerar med varandra och där varje försening får konsekvenser.
  • Radmin gör hjälpcentralsvar mer effektiva och reducerar återkommande trafik.

Radmin har länge haft ett enastående rykte när det gäller systemadministration från en fjärrplats och IT-proffs känner till dess oslagbara prestanda, dess funktionalitet som är av avgörande betydelse för uppdraget, dess starka kryptering av all överförd data och enkla användning. Upptäck det själv, ladda ner 30 dagars gratis provperiod.


5 skäl till att IT-proffs väljer Radmin:

 

1. Säkerheten

Det är självklart att säkerhet är av avgörande betydelse för uppdrag som innebär åtkomst till en företagsdator från en fjärrplats. Radmins fjärrstyrningsprogram använder sig av de rigorösaste säkerhetsmetoder som finns på marknaden. All överförd data – skärmbilder, musrörelser, tangentbordsnedtryckningar och ljudströmmar – krypteras och kan inte fångas upp. Läs mer...

2. Prisvärdhet

Radmins överkomliga pris placerar den i en klass för sig. Verktygen har utformats för att bara innehålla funktionalitet som verkligen är kritisk för uppdraget – därför kan vi låta besparingarna komma kunderna till del. Famatech erbjuder mycket flexibla licensieringspolicyer för företag och är den bästa lösningen för systemadministration från en fjärrplats för företag som behöver minst 200 licenser.

3. Höghastighetsanslutning

Radmin är det snabbaste fjärrstyrningssystemet på marknaden idag. Unika algoritmer gör ditt jobb enkelt även med mycket liten bandbredd.

4. Driftsäkerhet

Radmin kraschar aldrig och orsakar aldrig "blåskärmar".

5. Låga systemkrav & enkel implementering

Radmin har inga särskilda hårdvarukrav. Om din dator kör Windows, fungerar Radmin på din dator – så enkelt är det. Radmin Server kan konfigureras, implementeras och aktiveras från en fjärrplats på ett valfritt antal datorer via Radmin implementeringspaket. Läs mer…

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Alla rättigheter förbehålls.