Lösningar
Lösningar - översikt
Hem och hemmakontor
Små och medelstora företag
Affärsidkande företag
Hjälpcentralleverantörer
För undervisning
Distansarbete
Optimering av affärsprocesser

Lösningar för utbildningsinstitutioner

 
Lösningar för utbildningsinstitutioner

Modern IT-teknik förändrar snabbt våra liv. Klassrum är nu utrustade med nätverksanslutna datorer med avancerad undervisningsmjukvara. Lärare kan befinna sig var som helst i världen och ändå kommunicera effektivt med sina elever, som kan närvara vid lektioner utan att lämna sina hem. Alla dessa bekvämligheter är möjliga med hjälp av modern fjärrstyrningsmjukvara från Famatech.


Med Radmin-mjukvara kan du:

 
 • Visa vilken skärmbild som helst i realtid för alla elever var du än befinner dig i världen där det finns en internetanslutning.
 • Övervaka och hjälp elever direkt från din dator utan att de behöver lämna sin.
 • Få bättre kontroll över varje enskild elev.
 • Hjälp dina elever på ett direkt sätt.
 • Skapa röstkonferenser, föreläsningar, diskussioner – med en rad valmöjligheter.
 • Undvika kostsamma investeringar i ytterligare hårdvara som krävs av andra verktyg för administrering från fjärrplats.

Så fungerar det

När handledaren är ansluten till och arbetar på en fjärrdator kan dennes musrörelser ses och följas av användaren av den fjärrdatorn. Att lära sig hur man använder Radmin tar endast några minuter, eftersom det är extremt användarvänligt.


Varför väljer lärare Radmins utbildningsmjukvara?

 
 • Radminmjukvara används av handledare för att arbeta med individuella elever eller hela klasser, så att varje elev ges samma möjlighet till direkt erfarenhet.
 • Radminmjukvara är extremt användarvänliga, kräver ingen särskild inlärning och de öppnar upp många nya spännande möjligheter för datorbaserad undervisning.
 • Radmins utbildningsmjukvara är extremt användbar för att visa exempel eller visa hur någonting ska göras.
 • Inga svårigheter med att få elevernas uppmärksamhet när alla elever befinner sig på fjärrplatser.
 • Famatech erbjuder 33 % rabatt för skolor, universitet, sjukhus, välgörenhetsfonder och ekologiska organisationer.

Våra akademiska kunder inkluderar University of Calgary, University of Illinois, Purdue University Calumet, Clark County School District, Silver State Schools Credit Union och många andra ansedda utbildningsinstitutioner.


Lösning för företagsutbildning

 

Radmin är också ett fantastiskt verktyg för företagsutbildningar och företagsseminarier. Du kan enkelt uppdatera ditt befintliga utbildningsmaterial och dessutom bjuda in alla i din organisation att delta i lärarledda lektioner i realtid utan att någon behöver lämna sitt skrivbord. Elever som använder Radminmjukvara kan interagera med sina handledare och övriga elever, ställa frågor, göra prov och öva in nya färdigheter online från den plats där de bor eller arbetar.

Med steg-för-steg-vägledning kan till och med nybörjaranvändare omedelbart omsätta vad de lärt sig produktivt i sina arbeten.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Alla rättigheter förbehålls.