Lösningar
Lösningar - översikt
Hem och hemmakontor
Små och medelstora företag
Affärsidkande företag
Hjälpcentralleverantörer
För undervisning
Distansarbete
Optimering av affärsprocesser

Lösningar för hjälpcentralleverantörer

 
Lösningar för hjälpcentralleverantörer

Företag förväntar sig att deras IT-avdelningar ska öka servicegraden och sänka driftskostnaderna. IT-specialister som är framgångsrika inom dessa begränsningar är i allmänhet högt aktade. Den gemensamma nämnaren för dessa specialister är en vilja att pröva nya tekniker. En av dessa är programvaran Radmin remote administrator för hjälpcentralleverantörer från Famatech.

Med Radmins programvara kan era hjälpcentraltekniker styra stationära datorer var som helst på ett LAN, WAN eller via Internet från en fjärrplats. Slutanvändaren vid fjärrdatorn kan tala med teknikern och följa teknikerns musrörelser. Radmin gör era hjälpcentralåtgärder effektivare och reducerar återkommande trafik.

Radmin hjälpcentralmjukvara bidrar till att förbättra ert företags resultat. Vår unika licensiering täcker flera datorer till en minimal kostnad.

Med Radmin hjälpcentralmjukvara kan du:

 
 • Avsevärt förbättra ert företags slutanvändarproduktivitet genom att hålla era nätverksdatorer och servrar igång vid alla tidpunkter.
 • Öka kvaliteten på hjälpcentralernas service genom att avsevärt förbättra svarstiderna.
 • Maximera slutanvändarnas produktivitet och minska nedtiden genom snabb problemlösning.
 • Övervaka de anställdas användning av datorer för eventuella otillåtna aktiviteter.
 • Göra era stationära datorer omedelbart åtkomliga var ni än befinner er i världen.
 • Öka prestationen, minska svarstiderna och eliminera resekostnaderna för era hjälpcentraltekniker.

IT-experter föredrar Radmin

Radmin har redan gjort sig ett namn i IT-världen som ett effektivt verktyg för fjärradministration. IT-specialisterna som använder produkten litar på varumärket eftersom de känner till dess kärna: oslagbar prestanda, funktionalitet som verkligen är kritisk för verksamheten, stark kryptering och högsta värde för pengarna. Upptäck själv, ladda ner 30-dagar provperiod gratis.

5 skäl till varför IT-experter väljer Radmin hjälpcentralmjukvara:

 
 • 1. Säkerheten

  Det är självklart att säkerheten är av avgörande betydelse vid en uppgift som innebär åtkomst till en företagsdator från en fjärrplats. Radmins programvara för fjärrstyrning använder den rigorösaste säkerhet som finns på marknaden. All överförd data – skärmbilder, musrörelser, tangentsignaler och ljudströmmar – är krypterade och kan inte fångas upp. Läs mer…

 • 2. Prisvärdhet

  Radminmjukvarans överkomliga pris placerar den i en klass för sig. Verktygen har utformats för att endast innehålla funktionalitet som verkligen är kritisk för verksamheten – därför kan vi låta besparingarna komma våra kunder till godo. Famatech erbjuder ett överkomligt pris och licensieringspolicy för hjälpcentralleverantörer.

 • 3. Höghastighetsanslutning

  Radmin är den snabbaste programvaran för fjärrstyrning på marknaden idag. Unika algoritmer gör det möjligt för dig att arbeta bekvämt även med en mycket liten bandbredd.

 • 4. Pålitlighet

  Radmin kraschar aldrig och orsakar heller aldrig “blåskärmar”.

 • 5. Låga systemkrav & enkel implementering

  Radmins hjälpcentralmjukvara har inga särskilda hårdvarukrav. Om din dator kör Windows, fungerar Radmin på din dator – så enkelt är det.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Alla rättigheter förbehålls.