Lösningar
Lösningar - översikt
Hem och hemmakontor
Små och medelstora företag
Affärsidkande företag
Hjälpcentralleverantörer
För undervisning
Distansarbete
Optimering av affärsprocesser

Lösningar för hemanvändare

 

Med Radmin-mjukvara kan du arbeta på en fjärrdator var du än befinner dig där det finns en internetanslutning. Radmin ger dig tillgång till dina hem- eller kontorsdatorer från vilken stad som helst, vilken kontinent som helst, när som helst dygnet runt.


Få fjärråtkomst till din dator var du än befinner dig:

 
 • Få fjärråtkomst till din hemdator från ditt kontor, hotellrum eller din bärbara dator.
 • Få fjärråtkomst till din kontorsdator från ditt hem, hotellrum eller under en affärsresa.
 • Administrera ditt hemmanätverk från en fjärrplats och hantera ditt mediacenter eller smarthouse.
 • Hjälp dina vänner och släktingar från en fjärrplats för att underhålla och uppdatera deras datorer.


Med Radmin kan du:

 
 • Få fjärråtkomst till din hemdator

  När du inte är hemma och du behöver information från din hemdator, kan du helt enkelt använda din bärbara dator eller någon annan dator för att få tillgång till din hemdator med Radmins programvara. Det spelar ingen roll om du sitter i stolen bredvid eller befinner dig 10000 meter över en annan kontinent. Du kan se din hemdators skärm som om du satt framför den. Detta är en säker lösning om du förvarar all viktig information endast på din hemdator. Du kan till och med övervaka dina barns förehavanden medan du är borta.


 • Lösningar för hemanvändare

  Få fjärråtkomst till din kontorsdator

  Om du vill eller måste arbeta efter kontorstid eller om du måste stanna hemma av någon anledning kan du fortfarande få tillgång till din kontorsdator med Radmin var du än befinner dig, vid vilken tidpunkt som helst och arbeta på den som om du använde dess eget tangentbord, mus och skärm. Du kan också få tillgång till ditt kontor medan du är på affärsresa (från ett hotell, tåg eller flygplan). Se Lösningar för små och mellanstora affärsverksamheter.


 • Hantera ditt hemmanätverk

  Om du har ett hemmanätverk med flera datorer eller ett datorbaserat mediacenter är Radmin den bekväma lösningen för att hantera dem från en fjärrplats. Använd också Radmin för att hantera ditt smarthouse från en fjärrplats när du inte är hemma. Om du vill övervaka aktivitet i ditt hus men inte vill köpa dyr videoövervakningsutrustning, använd Radmin! Anslut bara till din hemdator, kör kameramjukvaran och titta.


 • Hjälpcentral för dina släktingar och vänner

  Är du datorexperten bland dina vänner och släktingar? Använd Radmin för att på ett bekvämt sätt underhålla, felsöka, uppdatera och reparera deras datorer från en fjärrplats. Det är mycket effektivare än att försöka förklara vad de ska göra över telefon. Med Radmin kan du också testa ett nytt spel på din väns dator antingen han bor granne med dig eller i en annan stad.


Så fungerar det

För att börja arbeta på en fjärrdator behöver du bara installera Radmin Server på fjärrdatorn (till exempel din hem- eller kontorsdator) och installera Radmin Viewer på den lokala dator du vill använda för att få åtkomst till fjärrdatorn. Båda datorerna behöver vara anslutna till Internet eller samma lokala nätverk, LAN (Local Area Network). Mer...
Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Alla rättigheter förbehålls.