Lösningar
Lösningar - översikt
Hem och hemmakontor
Små och medelstora företag
Affärsidkande företag
Hjälpcentralleverantörer
För undervisning
Distansarbete
Optimering av affärsprocesser

Distansarbete

 
Distansarbete

Distansarbete är en populär anställningsform där anställda utanför arbetsplatsen drar fördel av att få mer tid för familjen och/eller mer frihet och där arbetsgivare drar fördel av lägre driftskostnader och större flexibilitet. Med ökad tillgänglighet för bredbandsinternetanslutning och nya fjärråtkomsttekniker, kan arbete utföras lika bra hemifrån. Distansarbete kan vara en möjlighet för er och er personal.


Radmins programvara är lösningen

 

Radmin kan användas av företag med anställda som arbetar på distans hemifrån från deras hemdatorer var de än bor. Deras hemdatorer kanske har liten hårdvarukapacitet även om de hanterar svåra program och uppgifter därför att all data finns på deras kraftfullare kontorsdatorer. Radmin är den idealiska säkra programvaran för fjärrstyrning för att organisera distansarbete på ert företag.


Med Radmin kan era distansanställda:

 
 • Arbeta på kontorsdatorer från en fjärrplats var de än befinner sig utan fördröjning och i realtid.
 • Kommunicera med andra anställda med hjälp av inbyggda säkra text- och röstchatter.
 • Dela filer säkert och få de senaste uppdateringarna av dokument.
 • Anordna onlinekonferenser och webbinarier.

Vilka använder Radmin?

 
 • Experter som kräver en säker, höghastighetsanslutning. Inga fördröjningar!

 • Radmin är det säkraste fjärrstyrningssystemet på marknaden i alla prisklasser. Med unika algoritmer och Radmin-teknik kan du arbeta bekvämt även med en mycket liten brandbredd.

 • Bokföringsavdelningen behöver sänka driftskostnaderna.

 • Det finns inget behov av att hyra ett stort kontor för personal. Inga möbler, ingen monitor, inget tangentbord, ingen mus – bara ett enda rum för distansarbetarens datorer och en internetanslutning. Radmins överkomliga pris placerar den i en klass för sig. Radmin har utformats för att endast innehålla funktionalitet som verkligen är kritisk för verksamheten – därför låter vi besparingarna komma våra kunder till godo. Radminprodukter har endast livstidslicenser – till skillnad från många andra produkter med tidsbegränsade licenser – kunder får Radmin för alltid. Dessutom är endast Radmin Server licensierad. Radmin Viewer är gratis, så distansarbetare behöver bara installera Radmin Viewer och få åtkomst till sin kontorsdator från en fjärrplats.

 • Säkerhetsspecialister som kräver stark säkerhet!

 • Det är självklart att säkerheten är av avgörande betydelse när en uppgift ska utföras som kräver åtkomst till en fjärrdator. Radminprodukter använder sig av de rigorösaste säkerhetsmetoderna på marknaden. Stark kryptering - upp till 2048 bitar nyckelstorlek, NTLMv2 och IP-filtrering säkrar dina handlingar vilken anslutning du än använder. All överförd data, inklusive skärmbilder, musrörelser, tangentbordsnedtryckningar och ljudströmmar, är krypterade och kan inte fångas upp. Radmin är en helt säker programvara för distansarbete. Mer om säkerhet

 • Anställda kräver lösningar som är enkla att använda.

 • Radmin är mycket användarvänlig. Den har inga onödiga specialfunktioner som gör den svår att arbeta med, svåra att lära sig eller som gör prestandan långsammare. De flesta av våra användare håller med om att den stora fördelen med Radmin är enkelheten.

 • IT-specialister som framhärdar i låga systemkrav.

 • Radmin har inga särskilda hårdvarukrav. Om din dator kör Windows, fungerar Radmin på din dator – så enkelt är det.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Alla rättigheter förbehålls.