Support
Support hem
Produktaktivering
Översikt
Aktivering av Radmin 3
Aktivering Vanliga frågor
Uppgraderingspolicy

Aktivering av Famatech-produkter översikt

Observera att endast Radmin Server 3 kräver aktivering efter en kostnadsfri provperiod på 30 dagar. Radmin Viewer 3 är gratis och kräver inte aktivering. Om du inte aktiverar servermjukvaran, förhindras du från att använda den efter 30 dagar. För att aktivera måste du gå igenom aktiveringsprocessen. När du köpt en licens får du ditt personliga serienummer. Använd det för att aktivera Radmin Server 3.

Tip

Licensnyckeln för Radmin 3 är giltig för alla Radmin 3.x-versioner.

Aktivering av Radmin 3

Du kan aktivera Radmin Server 3 antingen på datorn där den är installerad eller från en fjärrplats från Radmin Viewer. På så sätt kan du aktivera Radmin Server 3 över ditt lokala nätverk från en valfri plats. Produktaktivering utförs med hjälp av Internet.

Om datorn där du installerade Radmin Server eller Radmin Viewer har Internetåtkomst, kan du använda automatisk aktivering. Om du avser att använda Radmin Server och Radmin Viewer i ett slutet nätverk, måste du följa stegen för manuell aktivering.

Problem med aktivering?

Din fråga finns troligen redan i våra Vanliga frågor och svar om aktivering.

Om du inte kunde hitta svaret på en fråga på sidan Vanliga frågor om aktivering, kan du kontakta vårt supportteam med hjälp av vårt Feedbackformulär. Tack för att du skriver på engelska.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Alla rättigheter förbehålls.